Kunnen we je ergens mee helpen?

Contact & adresgegevens

Veel gestelde vragen

Wie reserveert het CBR theorie-examen?

Je kunt jezelf aanmelden voor het CBR theorie-examen. Na aankoop van het theoriepakket ontvang je een e-mail met daarin de uitleg voor het aanmelden. Met deze uitleg kun je het CBR theorie-examen reserveren binnen 5 minuten.

Wanneer kan ik starten met het theoriepakket?

Direct. Na aanmelding ontvang je een e-mail met een inlogcode voor jouw theoriepakket.

Geven jullie ook dagcursussen?

Nee, wij geven geen dagcursussen. Online oefenen is effectiever. Daarom bieden wij alleen online pakketten aan.

Is dit de snelste manier om je theorie-examen te halen?

Ja. Dit is de snelste en effectiefste methode om je theorie-examen te behalen. Je kunt oefenen op je eigen tempo en tijd.

Waarom heb ik maar een aantal seconden bij de gevarenherkenning?

Net zoals bij het echte theorie-examen bij het CBR, kan je ook bij ons de gevaarherkenning alleen oefenen met 8 seconde reactiesnelheid. Bij alle andere vragen kan je de tijd wel stilzetten.

Wie reserveert het CBR theorie-examen?

Je kunt jezelf aanmelden voor het CBR theorie-examen. Na aankoop van het theoriepakket ontvang je een e-mail met daarin de uitleg voor het aanmelden. Met deze uitleg kun je het CBR theorie-examen reserveren binnen 5 minuten.

Hebben jullie contact of een samenwerking met het CBR?

Wij zijn geen onderdeel van het CBR. Uiteraard zijn wij wel op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen in theorie-examens.

Hoeveel theorie-examen vragen staan er in jullie database?

Wij hebben meer dan 3.000 examenvragen in onze database voor alle categorieën. Deze vragen zijn door instructeurs samengesteld. De vragen worden direct aangepast op het moment dat het CBR haar vragen wijzigt naar aanleiding van wetgeving.

Hoe kan ik bij jullie bestellen?

Je hebt bij ons de keuze om een pakket te kopen met de inhoud variërend van 10 examens tot een All-in pakket. Je kunt op de categorie pagina (auto, scooter ect) doorklikken naar onze pakketten. Deze reken je af met iDEAL. Als je hebt afgerekend ontvang je direct een code via de e-mail. Direct na betaling kun je starten met jouw gekozen pakket.

Zijn jullie examens exact hetzelfde als die van het CBR?

Onze examens zijn een simulatie van de officiële examens. In onze examens hebben wij ook de zogenaamde sleepvraag, single-sleepvraag, invulvragen, de ja/nee/meerkeuze vragen en hotspot vragen net zoals bij het CBR. Op deze manier word je optimaal voorbereid voor het echte theorie-examen. De lay-out is exact hetzelfde.

Hebben jullie een Privacy Statement?

Jazeker. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met jouw gegevens. Ga naar de pagina; Privacy statement.

Inloggen